S.K.I. Yudansha-kai Slovenija

V letu 2009 smo v S.K.I.F. Sloveniji ustanovili organizacijo S.K.I.F. Yudansha-Kai Slovenije. Organizacijo vodi pet člansko predsedstvo mojstrov visokih Dan stopenj S.K.I.F. Slovenije, ki so uradno registrirani člani svetovne S.K.I.F. Yudansha-Kai organizacije s sedežem v Hong Kongu.

S.K.I.F. Yudansha-kai Slovenije je strokovna organizacija združenja vseh mojstrov S.K.I.F. Dan stopenj, ki so uradno registrirani v zvezi in delujejo v klubih, kateri so člani zveze S.K.I.F. Slovenije. Glavni namen in cilj organizacije je krepitev strokovnosti in povezanosti v duhu tradicije medsebojnega spoštovanja, ter krepitev borbenega duha, ki ga razvijajo mojstri borilnih okolij, znanosti, veščin in umetnosti.

S.K.I.F. YUDANSHA-KAI SLOVENIJE je strokovna organizacija združenja vseh mojstrov S.K.I.F. DAN stopenj, ki so uradno registrirani v zvezi in delujejo v klubih, kateri so člani S.K.I.F. Slovenije. Z registracijo združenja vseh mojstrov v S.K.I.F. Yudansha-Kai Slovenije bomo končno uskladili pogoje in kriterije po pravilih Svetovne S.K.I.F. Z registracijo mojstrov v Sloveniji bomo lahko v prihodnje zaslužne mojstre DAN pasu predlagali tudi v članstvo svetovni S.K.I. Yudansha-Kai organizaciji. S programi, pa vse mojstre usmerili v višjo strokovno znanje in izpolnili kriterije za polaganje izpitov v višje DAN stopnje. Združenje bo skrbelo za plemenit in strokoven razvoj Karate-Do veščine in športa. 6.5.2011 je S.K.I.F. YUDANSHA-KAI SLOVENIJE organiziral mednarodni trening z velemojstrom Kanchom Hirokazu Kanazawo 10.Dan, Shihanom Masaru Miuro 9.Dan, Sensei Nobuaki Kanazawa 6.Dan in evropskimi mojstri.

soke_ruse

Soke Hirokazu Kanazawa 10. Dan

nobuaki_kanazawa

Kancho Nobuaki Kanazawa 8. Dan

Trening S.K.I.F. Yudansha-kai slovenije s Kancho Nobuaki Kanazawa in Sensei Daizo Kanazawa. Trening je potekal v sklopu seminarja in priprav reprezentance za odhod na evropsko prvenstvo na Češko.

april 2017